fbpx

Maiaua și drojdia în produse de panificație și patiserie: artizanal și modern

Curs de torturi consacrate, 6-7 mai 2019

Următorul curs:

21-22 octombrie 2024

Locuri disponibile:

12

Detalii:

Cursul de perfecționare este destinat, atât profesioniștilor din industria panificației și patiseriei, cât și pasionaților sau începătorilor de produse de panificație și patiseriei, care doresc să aprofundeze utilizarea maielei cu adaos de drojdie în producție. Cursul oferă o perspectivă aprofundată asupra tehnicilor tradiționale și moderne alternând metodele artizanale, clasice cu cele inovative și contemporane din domeniu.

În cadrul cursului, participanții vor dobândi cunoștințe despre rolul, procesul tehnologic și importanța maielei și a drojdiei în procesul de fermentare, dar și cum influențează acestea textura, aroma, calitatea produselor finale vorbind și despre tehnologia la rece. Cursul va prezenta metode tradiționale de preparare a produselor, dar se va pune accent și pe tehnicile moderne de fabricație la nivel industrial și artizanal. Se vor crea produse diversificate și de calitate înaltă prin adăugarea ingredientelor simple, dar care vor oferi un plus produselor.

Workshop-ul este susţinut de către maestrul patiser, Anita NARDAI. 
Cursul este cu tradcere în limba română.

  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 17:00
                    ziua II - 8:00 - 14:00
  • locuri disponibile: 12
  • grad de dificultate: easy-medium
  • localitate: Pangastro Training Center - Odorheiu Secuiesc
Tariful de participare este 2000 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei, un șorț și la sfârșit produsele realizate în cadrul cursului.
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon  0732-575.556 sau WHATSAPP sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

Anita NARDAI

Maestru brutar și cofetar. Multiplu campion al concursului de patiserie organizată în Bratislava. Președinta Asociației Brutarilor Meșteșugari din Ungaria. Proprietara unei brutării și cofetării din Ungaria.

Galerie de imagini

Pangastro
HOME             Cursuri            Despre Noi             Foto              Video             Formatori             Contact
URMARESTE-NE:
Pangastro
HOME        Cursuri        Despre Noi        Foto        Video        Formatori        Contact
URMARESTE-NE: