fbpx

Candy Bar

Curs de torturi consacrate, 6-7 mai 2019

Următorul curs:

10 august 2025

Locuri disponibile:

9

Detalii:

Cursul de perfecționare CANDY BAR oferă participanților oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile în arta cofetăriei și prezentării de dulciuri, învățând tehnici avansate și tendințe actuale din industrie. 

Acest curs își propune să transforme pasionații de deserturi în profesioniști desăvârșiți, oferindu-le cunoștințe și experiență practică pentru a-și construi cariere de succes în domeniul cofetăriei.

În cadrul acestui curs, se vor pregăti următoarele rețete:

- Macarons cu fistic 
- Macarons cu ciocolată
- Cookies cu nuci
- Verine cu zmeură
- Verine cu Matcha
- Tarte cu fistic și ciocolată
- Tarte cu frangipane și fructe
- Choux cu fistic și zmeură
  • durata: 1 zi
  • Program: 9:00 - 18.00          
  • număr maxim locuri disponibile: 2
  • grad de dificultate: easy-medium
  • formator: Robert Eisler
  • locația: Brașov


Tariful de participare este 1200 RON cu TVA. Acesta include instruirea, toate materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, produsele realizate la curs, câte un șorț personalizat și la sfârșit diplomă de participare.

 

Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556, sau prin WHATSAPP sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

Robert EISLER

Robert Eisler este un generalist care pune accentul pe gust în primul rând.
Preferă un aspect curat, simplu al deserturilor. Își dorește ca în urma cursurilor lui, participanții să înteleagă tehnicile din spatele preparatelor, să înteleagă și "de ce", nu doar "cum"."

Galerie de imagini

Pangastro
HOME             Cursuri            Despre Noi             Foto              Video             Formatori             Contact
URMARESTE-NE:
Pangastro
HOME        Cursuri        Despre Noi        Foto        Video        Formatori        Contact
URMARESTE-NE: