
Următorul curs:
14-15 iulie 2025
Locuri disponibile:
9
Detalii:
Acest curs cu tematică nouă este dedicat cofetarilor și nu numai care doresc să-și îmbunătățească tehnicile și să exploreze rețete consacrate reinterpretate în cheie modernă. Participanții vor învăța să creeze torturi elegante și deserturi rafinate, utilizând metode actuale de lucru, decoruri contemporane și combinații inovatoare de arome.
Ce veți învăța:
- Realizarea torturilor și deserturilor clasice și modernizate
- Tehnici de lucru cu mousse-uri, blaturi și elemente crocante
- Plating profesional
- Tehnici de montaj, texturi și echilibru de gust
- Decoruri moderne – minimaliste, naturale sau cu elemente din ciocolată
Cui se adresează:
- Cofetarilor profesioniști sau participanților la cursuri de calificare
- Pasionaților care vor să își perfecționeze abilitățile.
Ce produse se vor realiza:
-
Monoporții Pavlova
-
Ruladă Pavlova
-
Piersicuțe
-
Flan Parizian cu Vanilie
-
Tort Amandină
-
Tort Diplomat
-
Tartă Foret Noire
-
Tartă cu Lime, busuioc și bezea
-
Entremet cu caise și fistic
-
Monoporții cu caise și fistic
- durata: 2 zile
- Program: ziua I - 9:00 - 18.00
ziua II - 8:00 - 15.,00 - grad de dificultate: easy-medium
- locația: ODORHEIU SECUIESC
- formator Robert Eisler
Tariful de participare este 1700 RON + TVA (2023 RON). Acesta include instruirea, toate materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei, produsele realizate la curs și câte un șorț personalizat și diplomă de participare.
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556, sau prin WHATSAPP sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Formator:

Robert EISLER
Robert Eisler este un generalist care pune accentul pe gust în primul rând.
Preferă un aspect curat, simplu al deserturilor. Își dorește ca în urma cursurilor lui, participanții să înteleagă tehnicile din spatele preparatelor, să înteleagă și "de ce", nu doar "cum"."
Preferă un aspect curat, simplu al deserturilor. Își dorește ca în urma cursurilor lui, participanții să înteleagă tehnicile din spatele preparatelor, să înteleagă și "de ce", nu doar "cum"."