fbpx

Eclere, choux și savarine

Curs de torturi consacrate, 6-7 mai 2019

Următorul curs:

23-24 septembrie 2024

Locuri disponibile:

12

Detalii:

Acest curs conține două categorii de produse: savarine moderne și preparate pe bază de aluat pate au choux.

Participanții vor învață să obțină mai multe sortimente de savarine, într-o interpretare modernă și atractivă, având combinații de gusturi deosebite.

De asemenea, vor realiza mai multe sortimente de prăjituri pe bază de pate au choux (eclere, choux-uri, Paris-Brest), cu un aspect modern, folosind texturi, gusturi și combinații de ingrediente diferite. Cursanții vor realiza o gamă largă de creme și inserturi pe bază de fructe sau ciocolată diferite de la un preparat la altul.

În cadrul acestui curs, se vor pregăti următoarele rețete:

  • Savarină cu cacao și inserție de vișine
  • Savarină cu mango și fructul pasiunii
  • Savarină cu fistic și inserție de zmeură
  • Tort Savarină, cu fructe proaspete și frișcă
  • Choux cu ciocolată și inserție de pralină
  • Choux cu cocos și inserție de mango, fructul pasiunii și busuioc
  • Paris-Brest cu cremă de pralină și inserție de ciocolată
  • Ecler cu ciocolată albă și inserție de zmeură
  • Ecler cu ciocolată și inserție de piersică și caise
  • Ecler cu afine și fructul pasiunii
  • Ecler cu fistic.
  • durata: 2 zile
  • Program: ziua I - 9:00 - 18.00
                    ziua II - 8:00 - 15.,00
  • număr maxim locuri disponibile: 10
  • grad de dificultate: easy-medium
  • locația : Odorheiu Secuiesc.


Tariful de participare este 2100 RON. Acesta include instruirea, toate materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei, produsele realizate la curs și câte un șorț personalizat.

 

Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556, sau prin WHATSAPP sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

Robert EISLER

Robert Eisler este un generalist care pune accentul pe gust în primul rând.
Preferă un aspect curat, simplu al deserturilor. Își dorește ca în urma cursurilor lui, participanții să înteleagă tehnicile din spatele preparatelor, să înteleagă și "de ce", nu doar "cum"."

Galerie de imagini

Pangastro
HOME             Cursuri            Despre Noi             Foto              Video             Formatori             Contact
URMARESTE-NE:
Pangastro
HOME        Cursuri        Despre Noi        Foto        Video        Formatori        Contact
URMARESTE-NE: