fbpx

Gelaterie artizanală

Meniuri complete pentru evenimente, 16-17 aprilie 2019

Următorul curs:

3-4 februarie 2025

Locuri disponibile:

10

Detalii:

Gelaterie artizanală este un curs de perfecționare elaborat pentru a vă învăța arta și știința pregătirii înghețatelor artizanale de cea mai înaltă calitate. În cadrul cursului, veți explora ingredientele, tehnicile și secretele din spatele înghețatelor delicioase și cremoase. De la selecția ingredientelor de cea mai bună calitate la tehnici avansate de preparare și prezentare estetică, acest curs vă va oferi toate cunoștințele și instrumentele necesare pentru a deveni un maestru al gelateriei.

Ce veți învăța:

  • Istoria gelateriei și despre înghețată: vom începe prin a explora istoria și evoluția gelateriei, înțelegând cum acest produs a devenit atât de popular în întreaga lume.
  • Tipul și selectarea ingredientelor, dar și rolul lor: aflați cum să alegeți cele mai bune ingrediente pentru a obține cele mai gustoase și autentice produse.
  • Tehnici de Pregătire: Veți învăța cele mai bune tehnici de preparare, de la pasteurizare și amestecare la aerație și congelare, pentru a obține o textură perfectă și o cremozitate irezistibilă.
  • Alegerea ingredientelor: experimentați cu diferite arome, combinații și texturi pentru a crea înghețate personalizate și unice, în care să vă exprimați creativitatea.
  • Aparate, ustensile necesare la productia gelato-ului, dar și gestionarea afacerii: dacă sunteți interesat de deschiderea propriei gelaterii, vă vom ghida în aspectele legate de managementul afacerii, costuri, marketing și relația cu clienții.

Printre beneficii, se numără:

  • Oportunitatea de a învăța de la experți cu experiență în domeniul gelateriei
  • Abilități practice pe care le puteți folosi pentru a deschide o gelaterie sau a vă îmbunătăți cariera actuală
  • Acces la o comunitate de entuziaști și profesioniști din domeniul gelateriei

Printre produsele obținute în cadrul cursului se află:

  • Baze pentru înghețate
  • Înghețate cu fructe
  • Specialități din ciocolată
  • Specialități, kituri

Cursul este susţinut de către Gelato Chef Niagu Dragoş, în parteneriat cu BIBAS Group.

  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I - 9:00 - 18:00
                    ziua II - 8:00 - 15:30
  • locuri disponibile: 10
  • grad de dificultate: medium
  • locația: Odorheiu Secuiesc, Academia Pangastro

Tariful de participare este 1900 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite. Organizatorii asigură toate materiile prime şi ustensilele iar cursanţii vor primi un șort cu inscripționare PanGastRo și produsele realizate la curs.
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556 sau WHATSAPP sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

Dragoș NIAGU

GELATO trainer

Galerie de imagini

Pangastro
HOME             Cursuri            Despre Noi             Foto              Video             Formatori             Contact
URMARESTE-NE:
Pangastro
HOME        Cursuri        Despre Noi        Foto        Video        Formatori        Contact
URMARESTE-NE: