Următorul curs:
25-26 februarie 2025
Locuri disponibile:
12
Detalii:
În cadrul cursului se vor realiza două meniuri complete de evenimente formate din antreu rece, antreu cald și fel principal. Dintre cele două meniuri, un meniu este pe bază de cărnuri, iar al doilea meniu este cu produse vegetariene și vegane.
Ca și BONUS, se vor oferi valorile nutriționale GRATUIT pentru meniul pe bază de cărnuri.
Rețete ce se va realiza:
- Canapele cu creveți și cremă de gorgonzola cu lime
- Chips din semințe cu roast beef
- Frigărui din antricot de vită
- Pateu din conopidă cu alune
- Duet din șalău cu mazăre în mantie verde cu bilete din cartofi cu ciuperci
- Friptură din curcan din piept de porc presat cu piure din cartofi cu pesto roșu
durata cursului: 2 zile
formator Chef Florin Kiss
program: ziua I - 9:00 - 18:00
ziua II - 8:00 - 15:00
locuri disponibile: 12
grad de dificultate: easy-medium
locația GALAȚI
Ca și BONUS, se vor oferi valorile nutriționale GRATUIT pentru meniul pe bază de cărnuri.
Rețete ce se va realiza:
- Canapele cu creveți și cremă de gorgonzola cu lime
- Chips din semințe cu roast beef
- Frigărui din antricot de vită
- Pateu din conopidă cu alune
- Duet din șalău cu mazăre în mantie verde cu bilete din cartofi cu ciuperci
- Friptură din curcan din piept de porc presat cu piure din cartofi cu pesto roșu
durata cursului: 2 zile
formator Chef Florin Kiss
program: ziua I - 9:00 - 18:00
ziua II - 8:00 - 15:00
locuri disponibile: 12
grad de dificultate: easy-medium
locația GALAȚI
Tariful de participare este 2300 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu rețetele tipărite, materiile prime și ustensilele, șorț personalizat, inclusiv produsele de la curs.
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556 sau WHATSAPP sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Formator:
Florin KISS
Culinary Advisor are o bogată experienţă în oferirea de soluţii şi dezvoltare de produse. Găteşte la un nivel profesional, îi place să-şi exprime autenticitatea în preparatele pe care le găteşte. Îi plac provocările de a crea şi recrea gusturi şi preparate.
[forms ID=6]