Următorul curs:
22-23 octombrie
Locuri disponibile:
15
Detalii:
Acest curs este ideal pentru pasionații de gătit, bucătari profesioniști și oricine dorește să-și îmbogățească cunoștințele culinare cu rețete tradiționale românești.
Se va învăța despre:
• ingrediente locale și tehnici de gătit: descoperă ingredientele esențiale folosite în bucătăria românească și tehnicile specifice de preparare
• rețete tradiționale transpuse modern: pregătește o gamă variată de feluri de mâncare tradiționale, de la ciorbe și supe, la feluri principale savuroase și deserturi delicioase
• prezentare și servire: învață cum să prezinți și să servești mâncărurile românești într-un mod atrăgător și autentic conform tendințelor de azi.
Câteva dintre rețetele prezentate vor fi:
1. Cremă de vinete cu brânză de capră
2. Canapés de mămăligă cu ciuperci sotate și parmesan
3. Cremă de fasole albă cu ardei copt și nuci
4. Coșulet cu urdă și mărar și slăninuță afumată
5. Cârnați de casă în crustă crocantă
6. Caltaboș copt cu cremă de hrean
7. Tartine cu jumări și ceapă roșie
durata cursului: 2 zile
formator Chef Florin Kiss
program: ziua I - 9:00 - 18:00
ziua II - 8:00 - 15:00
locuri disponibile: 15
grad de dificultate: easy-medium
localitate: Cluj Napoca
prima zi masa este asigurată
Se va învăța despre:
• ingrediente locale și tehnici de gătit: descoperă ingredientele esențiale folosite în bucătăria românească și tehnicile specifice de preparare
• rețete tradiționale transpuse modern: pregătește o gamă variată de feluri de mâncare tradiționale, de la ciorbe și supe, la feluri principale savuroase și deserturi delicioase
• prezentare și servire: învață cum să prezinți și să servești mâncărurile românești într-un mod atrăgător și autentic conform tendințelor de azi.
Câteva dintre rețetele prezentate vor fi:
1. Cremă de vinete cu brânză de capră
2. Canapés de mămăligă cu ciuperci sotate și parmesan
3. Cremă de fasole albă cu ardei copt și nuci
4. Coșulet cu urdă și mărar și slăninuță afumată
5. Cârnați de casă în crustă crocantă
6. Caltaboș copt cu cremă de hrean
7. Tartine cu jumări și ceapă roșie
durata cursului: 2 zile
formator Chef Florin Kiss
program: ziua I - 9:00 - 18:00
ziua II - 8:00 - 15:00
locuri disponibile: 15
grad de dificultate: easy-medium
localitate: Cluj Napoca
prima zi masa este asigurată
Tariful de participare este 2300 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu rețetele tipărite, materiile prime și ustensilele, șorț personalizat, inclusiv produsele de la curs, prima zi masa este asigurată.
Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556 sau WHATSAPP sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Formator:
Florin KISS
Culinary Advisor are o bogată experienţă în oferirea de soluţii şi dezvoltare de produse. Găteşte la un nivel profesional, îi place să-şi exprime autenticitatea în preparatele pe care le găteşte. Îi plac provocările de a crea şi recrea gusturi şi preparate.
[forms ID=6]