Următorul curs:
Locuri disponibile:
Detalii:
Acest curs cu tematică nouă este conceput pentru profesioniștii din domeniul gastronomiei care doresc să-și extindă abilitățile în crearea de meniuri inovative pentru evenimente speciale, mai exact, transformarea unor aperitive și meniuri simple în experiențe noi, moderne, dar simple de realizat.
Pe parcursul cursului, se vor explora modalități creative de a regândi rețetele tradiționale adaptându-le pentru a răspunde nevoilor moderne și preferințelor clienților. Se va învăța combinarea ingredientelor proaspete și de sezon într-un mod inovativ, construirea unor meniuri echilibrate și adăugarea unui strop de eleganță fiecărui fel de mâncare.
Cursul include informații teoretice, dar și demonstrații practice în care participanții pot participa activ la obținerea preparatelor. Vor fi discutate idei și tehnici pentru a crea meniuri complete, atractive, gustoase, ușor de preparat, dar care să se potrivească perfect cu tematica și specificul fiecărui eveniment. La final, se va pune accent pe platingul farfuriei pentru a asigura o prezentare impecabilă a preparatelor.
Mentorul cursului este Lady Chef a României, doamna Cornelia GHIȘOI.
- durata cursului: 2 zile
- program: ziua I - 10:00 - 18:00
ziua II - 8:00 - 15:00 - locuri disponibile: 15
- grad de dificultate: easy-medium
- locația: Ploiești
Tariful de participare este 2300 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite. Organizatorii asigură toate materiile prime şi ustensilele iar cursanţii vor primi un șort cu inscripționare PanGastRo și produsele realizate la curs.