Locuri disponibile:
Următorul curs:
În cadrul acestui curs, se îmbină tradiția cu creativitatea ghidând participanții pas cu pas în lumea patiseriei festive, în același timp, oferind oportunitatea de a învăța să se prepare o varietate de produse de patiserie inspirate de magia Crăciunului. De la cozonaci pufoși și melcișori cu nucă până la babka însiropate, se vor descoperi secretele unor rețete tradiționale reinterpretate într-o manieră modernă.
Pe parcursul cursului, se vor învăța tehnici de bază și avansate precum folosirea ingredientelor de sezon și decorarea produselor pentru a le transforma în adevărate opere de artă. Fie că se dorește impresionarea clienților sau doar dezvoltarea abilităților profesionale, acest curs este conceput pentru a oferi toate cunoștințele necesare pentru a crea produse dulci care să aducă și mai multă bucurie în sufletele tuturor cu ocazia sărbătorilor de iarnă.
Se vor realiza:
- babka originală cu ciocolată - o nouă abordare
- cozonac însiropat în sirop de portocale jidvei
- beigli original cu mac și nucă
- cozonac Potivica
- banana bread
- cinnamon buns - melcișori cu scorțișoară
- și alte rețete surpriză.
Workshop-ul este susținut de către maestrul brutar, Horvath Kalman.
Durata cursului: 2 zile
program: ziua I – 09:00-17:00
ziua II - 8:00 - 14:00
locuri disponibile: 12
grad de dificultate: easy-medium
localitate: ARAD
Tariful de participare este 2100 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi produsele de la curs și câte un șorț personalizat.