fbpx

Tarte inovative - Brașov

Curs de torturi consacrate, 6-7 mai 2019

Următorul curs:

20 septembrie 2025

Detalii:

Acest curs este conceput pentru pasionații de patiserie și bucătarii profesioniști care doresc să își ducă abilitățile la un nou nivel, explorând tehnici și rețete inovatoare.

Se va vorbi teoretic și se vor practica: 

•    tehnici avansate de preparare: se vor preciza secretele unui aluat perfect, de la tipuri variate de făină până la metode de frământare și coacere, pentru a obține cele mai fragede și crocante cruste
•    ingrediente inovative: se va lucra cu ingrediente noi și combinații inedite de arome, transformând tartele clasice în opere de artă moderne, de la tarte sărate cu influențe exotice până la tarte dulci cu umpluturi surprinzătoare
•    design și prezentare: se va arăta tehnici moderne de decorare și plating, pentru a face tartele nu doar delicioase, ci și vizual atrăgătoare.

Formatorul va realiza 6 tipuri de tarte cu diferite materii prime și ingrediente, diferite, dar care se vor remarca prin gusturi și arome ușor exotice, culori și design modern și elegant. 

Tartă cu frangipane și fructe
Tartă cu mango, zmeură și fructul pasiunii
Tartă cu smochine/mure și ciocolată albă
Tartă cu fistic și ciocolată
Tartă cu caramel
Tartă cu namelaka de fructul pasiunii și afine

  • durata: 1 zi
  • Program:  9:00 - 18.00
  • grad de dificultate: easy-medium
  • locația: Brașov


Tariful de participare este 1200 RON cu tva. Acesta include instruirea, toate materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă/cafea pe parcursul zilei, produsele realizate la curs și câte un șorț personalizat.

 

Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0732-575.556, sau prin WHATSAPP sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formator:

Image

Robert EISLER

Robert Eisler este un generalist care pune accentul pe gust în primul rând.
Preferă un aspect curat, simplu al deserturilor. Își dorește ca în urma cursurilor lui, participanții să înteleagă tehnicile din spatele preparatelor, să înteleagă și "de ce", nu doar "cum"."

Galerie de imagini

Pangastro
HOME             Cursuri            Despre Noi             Foto              Video             Formatori             Contact
URMARESTE-NE:
Pangastro
HOME        Cursuri        Despre Noi        Foto        Video        Formatori        Contact
URMARESTE-NE: