fbpx
Numele și Prenumele *
Email *
Telefon *
Firma
Număr participanţi *
Doresc să mă înscriu la cursul de:*
17-18 septembrie, Produse Snacking to go, Cluj Napoca
23-24 septembrie, Ecler, choux și savarine, Odorheiu Secuiesc
1-2 octombrie, Masterclass: Meniuri complete pentru evenimente, modul 3, Brașov
7-8 octombrie, Brutărie artizanală: Pâine cu maia sălbatică fără folosirea drojdiei , Tg. Jiu
14-15 octombrie, Tarte inovative, Odorheiu Secuiesc
16-17 octombrie, Inovație în brutărie și patiserie: tehnici avansate pentru produse fermentate, dospite și prospețime, ODORHEIU SECUIESC
21-22 octombrie, Maiaua și drojdia în produse de panificație și patiserie: artizanal și modern, ODORHEIU SECUIESC
22-23 octombrie, Meniu tradițional românesc, Cluj Napoca
5-6 noiembrie, Meniu complet de evenimente, Odorheiu Secuiesc
11-12 noiembrie, Candy Bar, Odorheiu Secuiesc
12-13 noiembrie, Produse de patiserie cu specific de sărbători, Arad
18-19 noiembrie, Gelaterie artizanală, Odorheiu Secuiesc
19-20 noiembrie, Masterclass: Meniuri complete pentru evenimente, modul 3, Ploiești
25-26 noiembrie, Ciocolaterie artizanală, Odorheiu Secuiesc
2-3 decembrie, Brutărie artizanală: Pâine cu maia sălbatică fără folosirea drojdiei , Odorheiu Secuiesc
3-4 decembrie, Masterclass: Meniuri complete pentru evenimente, Brașov
9-10 decembrie, Deserturi în farfurii și pahar , Cluj Napoca
11-12 decembrie, Monodeserturi, macaron, torturi , Cluj Napoca
Observaţii:
TRIMITE
Pangastro
HOME             Cursuri            Despre Noi             Foto              Video             Formatori             Contact
URMARESTE-NE:
Pangastro
HOME        Cursuri        Despre Noi        Foto        Video        Formatori        Contact
URMARESTE-NE: